More about how Green Cheeks are made

Mere om hvordan Green Cheeks laves

Så, som du måske ved nu, er jeg selv en mor, min søn Harrison blev født i august 2018. Jeg har designet denne serie baseret på min egen erfaring som fuldtids tøjbum-mor!

Hvad er processen?

Inden mit produkt kommer på markedet, vil jeg have arbejdet på det bag kulisserne i måneder og måneder. Der laves prototyper, test udføres af mig hjemme på min familie, selvom det mere er mit team af reps, der tester i disse dage, da vi er pottetrænede nu (udover fabrikstestene), bliver der lavet flere prototyper baseret på mine fund og ændringer. Og til sidst, når jeg er 100 % tilfreds med produktet, er jeg glad for at reklamere for jer, mine nye mor-venner. Jeg vil måske bede nogle af jer om at hjælpe med testen mod slutningen af ​​denne proces. Aktien kommer til mig derhjemme, det er i høj grad et arbejde hjemmefra - i hvert fald for nu. Hvem ved, hvor det kan føre mig hen, himlen er grænsen, eller det siger de!

Er de sikre?

Alle produkterne er testet for at sikre, at de ikke udgør en brandrisiko og ikke indeholder grimme kemikalier. Jeg ville ikke bringe noget på markedet, som jeg ikke med glæde ville bruge på mig selv eller min familie.

Befæstelserne er testet af SGS for at sikre, at deres sikre fastgørelse opfylder CEN/TR16792 - dette certifikat sikrer sikkerheden af ​​børnetøj.

SGS testet for brændbarhed og antændes ikke.

Desuden er tests blevet bestået for kemiske spor, bestået for blyindhold og andre kemikalier.

Guldstjerner og topkarakterer rundt omkring - der sker ikke noget grimt her!

Hvor er det lavet?

Jeg laver ikke disse bleer, jeg har ikke sådan noget talent, jeg arbejder med en fantastisk fabrik i udlandet i Kina. Fabrikken har etisk praksis, hvilket betyder, at lokalerne er rene og velholdte. og personalet bliver behandlet retfærdigt og godt betalt for deres service. De gør et godt stykke arbejde, og jeg er så glad for de produkter, vi skaber sammen.

Fabrikken er for nylig blevet revideret af amfori. Dette er en service, der kontrollerer arbejdspladser, virksomheder og organisationers drift på udkig efter måder, hvorpå de er etiske, gennemsigtige og bæredygtige. Og foreslår måder at forbedre sig på.

Hvem er vi?

Green Cheeks er i høj grad en familie, arbejde hjemmefra (WAHM) affære.
Der er mig, Lianne - "ble-heksen", som min anden halvdel kalder mig, jeg brugte stofbleer på Harrison, fra han var omkring 5 uger gammel, med varierende succes. Jeg prøvede så mange forskellige varemærker, alle typer bleer, min undergang var altid at vælge dem ud fra, hvor meget jeg kunne lide mønsteret, snarere end hvor gode de var - hvilket er en af ​​grundene til, at jeg har lavet denne serie - hvorfor kan jeg ikke har vi begge?

Så er der Lee - rekrutteringskonsulent om dagen, plukkerpakker om natten. Så hvis du nogensinde ender med at mangle noget, så lad mig det vide, og jeg vil være sikker på at give ham en hård tid.

Og så lille Harrison, min deltidsmodel og chef for at poste konvolutter i den kæmpe røde boks!

Er din virksomhed sikker?

Jeg er fuldt forsikret med produkt- og offentligt ansvarsdækning. Mine omkostninger er næsten nul, og jeg er i det ekstra soveværelse. Alle aktier ejes af Green Cheeks.

Tilbage til blog